Skaff en innboforsikring som dekker golfutstyret!

Er man en ivrig golfspiller, kan utstyret bli en svært kostbar affære. En god kølle alene kan i noen tilfeller koste nærmere 10 000 kroner. Eier du flere slike, sier det seg selv at du har store verdier hjemme. Dessuten eier du nok også mye annet utstyr, som golfsko av god kvalitet?

Kjøp innboforsikring selv om du leier

Det er lurt å skaffe en god innboforsikring, det kan nemlig bli dyrt dersom du ikke har en. Naturlig nok er det lett å tenke at de aller fleste har innboforsikring, men det er faktisk ikke tilfellet. Mange som leier eller bor i sameie, tror at de ikke trenger en slik forsikring. Dette er langt fra riktig. Selve boligen har utleier garantert forsikret for ytre skader, men det dekker ikke eiendelene du oppbevarer i leiligheten eller huset du leier. Heldigvis er det veldig enkelt å skaffe en innboforsikring!

Mangel på innboforsikring kan bli svært dyrt

Summen av både møbler, klær og diverse utstyr i en leilighet som man har skaffet seg gjennom årene, vil ha en stor verdi sammenlagt. Har du kostbart golfutstyr i tillegg, har du enda større grunn til å sikre deg økonomisk, i tilfelle et innbrudd. Du har sikkert brukt flere år på å skaffe utstyret til yndlingssporten din. Sørg for at du er forsikret, dersom uhellet skulle være ute.

Leave a Reply

mts_best