Hårtap og tynt hår

Visste du at over halvparten av menn over 40 år sliter med hårtap og tynt hår? Rundt 40% av kvinner i denne aldersgruppen sliter også med hårtap. Men det som kanskje er mest overraskende, er at i aldergruppen 60+ så sliter hele 80% av kvinner og rundt 65% av menn med hårtap. Dette kan være alt i fra å miste en betydelig mengde med hår at det faktisk synes til at man faktisk mister alt håret man har. Når man begynner å miste litt hår, blir det som regel verre og verre med tiden om man ikke gjør noe med det. Det kan gå ganske så fort fra man begynner å bli litt tynn å håret, til man ikke har noen ting igjen. Om det er viktig for deg å beholde håret ditt så lenge som overhodet mulig, så er det viktig å gjøre tiltak og starte med behandling for å beholde håret ditt og til og med øke hårproduksjonen. Så før du drar videre å spiller golf, les ferdig for å få vite hvordan du beholder håret ditt.

Hva kan man gjøre for å forebygge?

Det er mye man kan gjøre for å sakne hårtaps prosessen og det er flere ting man kan gjøre for å øke hårproduksjonen igjen. Dette gjøres ved å ta vitaminer og mineraler som hjelper å holde håret sunt og friskt. Vitaminbalansen i kroppen er svært viktig for at håret skal vokse seg sterkt og sunt. Vitaminene som er de viktigste vitaminene hårene trenger er jern, D vitamin og B vitamin. Mangel på noen av disse vitaminene kan føre til hårtap, spesielt hvis hårtap er i familien din. Stress er også er stor faktor når det kommer til hårtap, så ikke stress og ta vitaminene dine!

Hva gjør man om man begynner å bli tynn i håret?

Om du allerede merker at du begynner å bli tynn i håret så burde du gjøre tiltak så fort som mulig. Hårtaps prosessen kan skje raskt og du burde gjøre noe fort for å forhindre mer hårtap. Selvsagt, ta alle hårvitaminene du trenger, men når du allerede har begynt å miste håret burde du begynne med behandling. Dette kan for eksempel være en prp behandling som https://nordichair.com/no/prp/ tilbyr.

Leave a Reply

mts_best