Tekniske duppeditter som gjør at du kan oppleve mer golf

Golf har blitt en sport alle nordmenn plutselig elsker. Før var det jo kun noen svært få nordmenn som hadde kvalifisert seg til “cutten”, men nå har vi flere. Og øverst på tronen ruver Viktor Hovland. Nå er det ikke snakk om at vi kanskje kan se en nordmann kjempe om respektable plasseringer, nå vurderes han som en av verdens beste golfspillere. Så trenger vi si mer, skaff deg det du trenger for å se mer golf.

Tekniske duppeditter trenger strøm

Ja, selv om du har skaffet deg elbil, installert solceller, fjernet oljefyren og gjort familien miljøvennlig med sommerferier lagt kun til norske fjell og fjorder, så kan du ikke få nok golf. Og det er ikke noe galt i det, bare at strømmen koster så innmari mye for tiden. Velg Tibber slik som tusenvis av andre de siste ukene, for å få bedre oversikt over strømmen. Denne ideelle organisasjonen har en visjon om å selge billig strøm uansett markedets bestemmelser. Gjør strømsparing til en lek, slik som golfgutta leker på “greenen”.

Bruk strøm på natten, det er da golf streames

Det er ikke noe i veien for å bare bli helt gira på golf. Da kan du enkelt vaske klær og varme hus når du allerede er våken og klar. Ikke noe farlig i å la maskinene gå på natta, da er strømmen like billig som den er god. PGA touren er live fra 00:00 til 04:00 hver dag, så det er bare å benke seg foran skjermen. Vil du bruke enda mindre strøm, velg å streame alt fra mobilen. Da kan du slappe av med god golf fra senga.

Tibber styrer deg mot billig strøm

Tibber gir deg kontrollen med hjelp av en funksjonell app som viser strømforbruk, priser også videre. Gjør hverdagen stressfri i stressless med golf på TV. Du trenger ikke mye mer for å få med deg den fantastiske sporten. Men ikke glem alle tipsene du får med Tibber, de hjelper deg til å gjøre hverdagen din bærekraftig. Med og uten golf. Er du klar til å Tibbre? Så kan vi sette over kaffen og gjøre oss klare til enda en runde på gresset.

Leave a Reply

mts_best