Golf stil – hva slags sko gjelder?

Golf er populært som aldri før, og kanskje har det noe med at vi har fått flere golfbaner å gjøre. Alle skal spille golf, og i dag kan man gjøre det året rundt. Bare slå noen slag på det grønne gresset, eller bruke en simulator for å perfeksjonere slagene. Men golf krever gode sko, så derfor skal vi se på noen skopar du kan velge når du skal finne stilen.

Golf høy kvalitet

Golf er en av ganske få idretter som har sin egen kleskode. Man må bruke klær av høy kvalitet og spesiell utforming. Det samme gjelder alle type sko til golf og lignende idretter. Som regel skal man både gå langt og konsentrere seg på de beste slagene. Da må man ha sko som gir god støtte uansett posisjon på tabellen. Sneakers har god såle som gir beste støtte til golf. Dessuten er de røffe modeller av sko man kan bruke i hverdagen.

Kjør den eksklusive stilen

Å leve golf livet er litt som å gå på den røde løperen. Man skal både se og bli sett og da trenger man bling. Den eksklusive stilen finner du på NaKd. De har det du trenger for å kle deg stilig for anledningen. Nettbutikken gjør det enkelt med å gi deg en meny som faller ned når du berører den. Her finner du alt fra høyhælte sko til sandaler. Men det er bare en liten del av NaKd, her finner du hele antrekket for en heftig kveld på byen.

Bedagelig og avslappet

Golf er en idrett som krever full konsentrasjon. Det oppnår man best når man er i skikkelig god form. Det får man blant annet ved å hvile nok. Kjør en avslappet stil en gang i blant, det må du tenke på. Sko du må tenke på er flips-on og slips-in. De gir deg fri til å koble av, drømme om perfekte slag og forberede deg på neste runde.

Golf sporten i vekst

Du tenker kanskje i de baner, og golfballen suser av gårde for deg. Send dem mot greenen, mot hullet og bruk mindre tid på å lete etter sko. Alt finner du på NaKd, designet for deg.

Leave a Reply

mts_best