Golf

I denne artikkelen skal vi snakke om golf, og hva vi kan gjøre for å bli enda bedre i denne sporten. Det første vi skal gå gjennom er generelle regler og golfens historie. Det kan virke som om golfen ble oppfunnet i Skottland, men vi er ikke helt sikre på nøyaktig når det skjedde. Vi vet at det ble spilt golf på 1400-tallet.

Golf handler i all hovedsak om å slå en ball ned i et hull med en kølle laget av metall. Du kan spille på lag med noen, eller individuelt. Vanligvis er det 18 forskjellige hull du skal treffe med ballen, med forskjellige avstander og baner. Du vinner når du har fullført alle banene, og har færrest antall slag med køllen.

Hvordan vi kan bli bedre

Golf er mye mer avslappet enn de fleste sporter vi mennesker har funnet opp. Det er for eksempel tid til å gå rundt og snakke med sine medspillere, du kan til og med sjekke telefonen når som helst på banen. Dette stemmer kun så lenge den er på lydløs selvfølgelig, du vil jo ikke forstyrre de andre som spiller. Husk å skaffe deg deksel i tilfelle du mister den i bakken, og da er det viktig å ha riktig deksel på den. Det vil si at dersom du har en iPhone 11, så trenger du en iPhone 11 ETUI som er laget spesielt til den.

Avslapping er egentlig en god måte å bli bedre i golf på, så lenge du får gjort det riktig. Det vil si at vi må begynne å meditere, men hvorfor? Det er fordi denne metoden kan tillate oss å komme nærmere i kontakt med vår egen kropp og vårt eget sinn. Dette kommer til å hjelpe mye, fordi i golf trenger vi en god del kontroll. Når du skal putte ballen må du føle omgivelsene dine, beregne nøyaktig hvordan du skal svinge ballen, til bestemt vinkel og kraft. Deretter må du faktisk utføre bevegelsen, og som sagt må den være veldig nøyaktig. Her hjelper meditasjon en god del.

Noe annet vi bør forsøke som kan hjelpe oss å bli bedre i golf, er yoga. Tøyingen og de vanskelige bevegelsene i denne aktiviteten kan hjelpe oss på disse områdene, og gi oss bedre balanse. Det siste utenfor golfbanen du kan bruke til å bli bedre i golf er, statiske bevegelser, Tai Chi og styrkeløfting. Ikke prøv å øke i masse, prøv heller å få mest mulig kontroll på vektene ved å trene med veldig sakte repetisjoner. Dette er forberedelser du kan gjøre utenfor banen, nå gjelder det bare å dra ut på banen og spille. Det går også an å skaffe en venn eller en instruktør som kan hjelpe deg å bli bedre fortere.

Leave a Reply