Gled deg til sommeren 2019

Vinteren er på full vei, og det blir nok en lang og kald vinter igjen. Det er aldri gøy å være nordmann på denne tiden av året, men da spesielt ikke om en er i en spesifikk gruppe. Denne gruppa liker grønt gress, solskinn og ikke minst luftige shorts og lange spasertur. Vi snakker selvfølgelig om golferne. Dersom du driver med golf er det nok ingenting du kan fordra mer ved Norge enn at været holder deg tilbake. Her er ikke golfsesongen særlig lang, og det tar evigheter før du faktisk får ut køllene fra garasjen. Kanskje må du til og med dra til Spania eller sydligere strøk for å få slått litt med køllene dine. Det er ikke rart alle pensjonistene trives der nede, når de kan spille golf akkurat når de måtte ønske!

Dersom du liker golf, så er det derimot mye å glede seg til fremover. Det er fordi sommeren 2019 er din sjanse til å virkelig skinne. Det er meldt herlig vær denne sommeren så langt, og det kan bli en riktig lang og fin sommer for deg som liker golf. Dessuten øker interessen for golf, og du kan nå spille rimeligere enn noensinne før som et resultat. Da er et godt tips å ta med seg poden på banen. Kle dem opp i noen solide levis for barn og la de få prøve seg frem. Det er tross alt din favoritthobby, så hvorfor ikke prøve å få med seg barna så tidlig som overhodet mulig? Det kan være god læring for dem om hva som gjør at du har det gøy, og kanskje ser dere hverandre fra et nytt lys. Vær med på familiesporten for 2019, en sommer du sent vil glemme mest sannsynlig.

Og dersom du på død og liv ikke klarer deg før den tid, så kan du selvfølgelig forberede deg i sydligere strøk. Du kan også enten kjøpe en golfsimulator, eller naturligvis se golf på TV. Bare nylig spilte Tiger Woods mot Phil Mickelson i Las Vegas. Hva er vel kulere enn en golfbane midt i en ørken? Med slike mesterskap, The Masters og PGA touren på agendaen, så blir det ingen kjedelig periode for deg. Golfen venter på deg fra alle fronter rett og slett. Du kan til og med kjøpe golfspill til din XBOX eller PS4 dersom du vil svinge et par virtuelle golfkøller. Nintendo Wii har også en god, gammeldags versjon som du garantert vil nyte.

Det finnes så mange alternativer for å få ditt utløp før sesongen starter i tidlig April. Så len deg tilbake, pust ut og drøm om sommeren som er på vei. For det kommer til å bli den beste sommeren for golf noensinne!

Leave a Reply

mts_best