Første mannlige spiller i US Open Golf!

Du som allerede driver på med golf er nok allerede godt kjent med US Open, som er en golfturnering på eliteklassen! En gladnyhet for oss nordmenn er at norske Kristoffer Reitan (20) er med som den første norske herrespilleren i US Open i golf. Han klarte å komme seg gjennom kvalifiseringsturneringen like ved London, på Walton Heath Golf Club. Utenom å være blant Norges første kvalifiserte unge spiller, er han Rema-arving. Reitan har allerede spilt mot flere kjente golfspillere i så ung alder, og vil komme til å møte på spillere som Tiger Woods.

Er du selv en ung golfspiller eller har et barn med talent er det bare til å prøve lykken! Reitan selv ble allerede kvalifisert etter to runder med sine 69 slag og seks under par sammenlagt med ni birdies, en eagle og fem bogeys på 36 hull. Foran nesten 4000 publikummere klarte Reitan å holde hodet kaldt under kampene. Det er ikke hver dag noen klarer å spille seg til US Open! For å finne det beste alternativet for lån uten sikkerhet, klikk deg inn på centum sine hjemmesider for nærmere informasjon.

En kvinne på golfbanen.

Han var blant de 14 beste spillere, som nå skal ta seg til US Open. Dette blir Reitans aller første major, omringet av verdensstjerner for å få golfballen i hullet. Blant stjernene han kan vente seg er spillere som Tiger Woods, Rory McIlroy og Jordan Spieth. Reitan konkurrerte blant 10 000 andre golfspillere, for å få en plass i US Open.

Droppet ut

Det er hele tolv år siden en spiller i fra Norge klarte seg til majorturneringen, også kjent som Marius Thorp som spilte i British Open. Kristoffer Reitan er ikke barnebarnet til hvem som helst, men av Rema-gründer Odd Reitan. Kristoffer Reitan valgte å avslutte studiene ved University og Texas tidligere i år. Det var for å kunne dedikere tiden sin til golf, noe som nå har ført til store resultater for Reitan. Rundt om i Europa har Reitan turnert i land som Spania, Frankrike og Nord-Irland.

Sola skinner mot golfbanen.

Selv om Reitan spiller under amatørstatusen, har han ingen planer for at det skal påvirke hans fremtid i golfen. Reitan selv synes at det er en fin måte å kunne utvikle seg på som amatør, slik at han får spille på varierte baner for å være forberedt på overgangen til utfordrende golfbaner.

Kristoffer Reitan er kun 20 år gammel og skal allerede turnere på US Open omringet av verdensstjerner som Tiger Woods. Reitan valgte å droppe av studiene for å fokusere for fullt på å spille golf, noe som har gjort han om til første kvalifiserte nordmann! Reitan kjempet om en av de fjorten plassene til US Open og kvalifiserte seg i Juni foran 4000 publikummere. Selv om han spillere i majorturneringen med en amatørstatus, lar han ikke fortviles av. Rema-arvingen er blant prestisjetunge golfspillere i Norges historie, hvor Tiger Woods selv har uttalt at han har en lys fremtid foran seg.

Leave a Reply

mts_best