Golf

I denne artikkelen skal vi snakke om golf og hvordan du kan bli enda flinkere i denne sporten. Det første vi skal gjøre er å se litt på hvor golf kommer fra, og hvordan du spiller dette spillet.

Hvor kommer golf fra?

Golf kommer vel opprinnelig fra Skottland, men vi vet selvfølgelig ikke nøyaktig når og hvor dette spillet ble oppfunnet. Det er derimot veldig sannsynlig at det var her det hele startet, eller i det minste hvor det ble ekstra populært.

Regler for golf

Dette spillet handler rett og slett om å slå en ball med en kølle ned i et hull. Det er ikke like raskt og flytende som andre sporter, men det er minst like utfordrende på sin egen måte. I dette spillet må man være veldig oppmerksom. Poenget er å komme gjennom forskjellige baner med så få slag på ballen som mulig. Oftest så er det veldig 18 forskjellige hull som man skal spille gjennom.

Det finnes en god del regler som du må forstå, men det som er viktigst er at du prøver å slå golfballen ned i hullene med så få slag som overhodet mulig. På grunn av dette er det mange ferdigheter og egenskaper som vi bør skaffe oss.

Ferdigheter

Det smarteste du kan gjøre dersom du har lyst til å bli flinkere i golf er å investere i noen som kan lære deg spillet enda bedre. Dette kan jo ende opp med å koste en god del penger, og dersom du trenger det så kan du skaffe et lån uten sikkerhet i denne lenken som er lagt ved.

Ellers så finnes det mange forskjellige ting som du kan gjøre for å bli flinkere i spillet ditt. Det absolutt første du kan gjøre er å begynne med meditasjon. I denne øvelsen så kan du faktisk bli enda flinkere på å konsentrere deg. Dette er veldig viktig når det gjelds golf. Det å holde fokuset sitt på kommando er faktisk helt nødvendig for å få til gode presise slag. Det er derimot dessverre ikke nok å bare holde fokuset mentalt, man må faktisk også være oppmerksom på hvordan kroppen beveger seg. Man må vite nøyaktig hvordan man kan gjennomføre en bevegelse uten å miste flyten.

Mye av denne teknikken kan du forbedre gjennom å gjøre sakte og kontrollerte bevegelser som du gjenkjenner fra for eksempel Tai Chi. I denne øvelsen så får du på mange måter synkronisert det mentale med det fysiske. Det er nesten som at nervesystemet blir mer kjent med musklene gjennom slik trening, og dette kan forbedre slagene dine i golf.

Det siste vi trenger for å skyte av sted lange skudd er selvsagt styrke og fleksibilitet. Det kan være fordelaktig å trene opp bein og hofter for å svinge ballen langt.

Leave a Reply

mts_best