Ny på golfbanen? Kle deg behagelig og fint med kule treningstights!

Er du en kvinne som har lyst til å begynne å spille golf? Golf har vært en mannsdominert sport i mange år, men heldigvis øker antallet kvinnelige utøvere. Her i Norge har golfstjernen Suzann “Tutta” Pettersen inspirert mange til å begynne med golf.

Golfbanen

Første gang man er på banen kan det føles litt overveldende. Å stå og se utover dette store grønne landskapet med nye golfkøller er en spesiell opplevelse, som du kommer til å huske resten av livet. Vi har alle startet et sted, og nå er det din tur!

Dress for success

Man skal ikke kimse av klesvalget. Klær har en funksjon, men det er også en identitetsmarkør. Kle deg derfor i noe behagelig, som er lett å bevege seg i. Ikke la stive klær hindre deg når du skal spille golf. Gå for noen deilige tights av god kvalitet, som vil hjelpe deg føle deg selvsikker første gang du er på banen. Er du heldig er det ikke så mange der når du skal spille første gang. Dersom du har publikum, kan det å føle seg vel gi det lille ekstra du trenger for å ha troen på deg selv. Velg om du vil gå for en treningstights i en sprek farge som oransje eller rosa for å virkelig skille deg ut, eller gå for klassiske farger som svart, brun eller mørk grønn. Fordelen med sistnevnte er at du gjerne kan slenge på deg en klassisk pique-skjorte. Da glir du inn blant de erfarne golfspillerne umiddelbart!

Kos deg på banen

Gled deg til å starte med den nye hobbyen din. Når du har både køller, klær og gode sko i orden, er du klar for å starte! Kanskje det viser seg at du er et naturtalent, som klarer å få til en Albatross på første forsøk? Lykke til og kos deg på banen!

Leave a Reply

mts_best