Fordeler med golf

Golf er en sport som får økning av spiller hvert år. Golf har blitt svært populært i de siste årene, og vi finner golfbaner og golfklubber overalt. Golf er så populært at det blir skapt turneringer og konkurranser.

Det er mange gode fordeler med å spille golf, fordeler vi ikke er helt klare over. Alle disse fordelene bidrar med å forsterke den psykiske helsen din og den fysiske helsen din. Golf er en aktivitet som gir deg enorm mye mosjon! Dette er en sport som bidrar med at alle kroppsdelene dine er under aktivitet, dette bidrar med å produserer endorfiner. Endorfin er slags lykkehormoner som blir produsert i hjernen og bidrar med å forbedre humøret ditt. Dette vil medføre at du føler deg mer glad og energisk gjennom hverdagen. Med golf så forsterker du både muskler og bein, det bidrar med at du blir sterkere og i bedre form jo mer du spiller det.

Golf bidrar svært mye med den psykiske helsen, dette kommer av at det er utendørs der man er omringet av grønne omgivelser og sollys. Solen gir deg vitamin D og de grønne omgivelsene bidrar med å redusere belastinger som stress og angst. Det har kommet fram til at golfspillere forbygger angst lettere, minsker depresjon og øker dine kreative sider. Noe som er det beste med golf er at det bidrar til å forsterke selvtilliten din og selvbildet grunnet øking av konsentrasjon, og mestringsfølelsen som man får.

Golf er en sport som kan nytes alene, men også med andre. Dette er en flott sport som kan bidra med å skaffe deg nye venner, og forsterker ditt sosiale behov. Her har du mulighet til å utfordre deg selv og vennene dine mens dere bygger opp på deres selvtillit og selvbilde. Dette er en sport som anbefales!

Leave a Reply

mts_best