Tiger Woods

Fra en ung alder ble Tiger Woods kjent verden rundt for sitt ekstraordinære golftalent. Men i det siste har han vært skadet og derfor ikke vært å se på golfbanen. På en pressekonferanse i mai snakket golfspilleren om hvordan han begynner å bli lei av å være skadet og ønsker å komme seg i form fortest mulig. Han trener daglig, men verker forsatt. Woods kan derfor heller ikke bekrefte når et eventuelt comeback vil finne sted, men håper at med regelmessig trening og ved å slå mer golfballer at han kommer tilbake i golfformen.

Hva er nytt for Tiger Woods

Siden Tiger Woods store private skandale skjedde for et par år tilbake, har golfkarrieren hans vært turbulent. Woods har slitt med manglende resultater, og har i den siste tiden vært plaget med smerter fra en skade. Han spiller hver dag med håp om å føle seg litt mer skadefri dagen etter, men innrømmer at han begynner å bli lei av det ikke skjer. Han gir derimot ikke opp og forsetter å slå baller daglig for å finne tilbake til golfformen. På en pressekonferanse nylig snakket Woods åpent med pressen om at han savner å spille golf, men bruker tiden til å jobbe med andre deler av hans teknikk som kan forbedres.

Tiger Woods savner å spille

Tiger Woods har lenge slitt med skader og vet enda ikke når han kan spille igjen. Woods var tilstede under en golf turnering i mai, men ikke som deltaker. Pressen fikk derimot snakket med han under en pressekonferanse, der han svarte på spørsmål rundt skadene og fremtiden. Det er tydelig at Woods er målrettet og ønsker å gjøre comeback. Han trener daglig og merker at skadene avtar mer og mer for hver dag, men innrømmet at han savner å spille. Woods virker selvsikker på at ved å slå baller og fortsette å trene, så vil han være tilbake i turneringer i nær fremtid.

 

Leave a Reply